radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 123 klicev.

Obravnavali so 6 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini in 1 drzno tatvino, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v 4 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 7 nezakonitih prehodov državne meje.

Ob 7.50 so v Izoli ustavili 65-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal rezultat 0,23 mg/l. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V sežanski trgovini je moški odložil torbico v nakupovalni voziček. Med nakupovanjem mu je nekdo ukradel denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti.

V Kozini je je prav tako nekdo ženski iz torbice ukradel denarnico. Tudi ona je odložila torbo v nakupovalni voziček. Ukradli so ji gotovino in dokumente.

V Divači je nekdo izkoristil nepazljivost oškodovanca in mu iz odklenjenega tovornega vozila s sedeža ukradel ročno torbico, v kateri je imel vse osebne dokumente in bančne kartice ter ključe osebnega avtomobila.

Popoldan so v Izoli ustavili 49-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,59 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 1. uri so v Hraščah ustavili 40-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,27 mg/l, hitri test za droge pa je bil pozitiven na amfetamine. Odredili so mu strokovni pregled, sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran