radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklih 24 urah obravnavali štiri primere kaznivih dejanj, požar na vozilu, sedem prometnih nesreč, sedem primerov kršitev javnega reda in miru in tri primere poškodbe vozil na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete smo policisti obravnavali dva primera tatvine denarja, tatvino goriva in tatvino mobilnega telefona. Obravnavali smo še požar, ki je nastal na vozilu zaradi počene cevi za dovod goriva.

Na področju prometne varnosti smo obravnavali en primer prometne nesreče v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala in pa šest prometnih nesreč v katerih je nastala le materialna škoda. Prav tako smo obravnavali še tri primere poškodb vozil na parkirnem prostoru in štiri primere povoženja divjadi.

Javni red in mir je bil kršen sedem krat in sicer en primer kršitve na javnem kraju in šest primerov kršitev v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran