radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV sredo, 31. 5. 2023, okoli 12. ure se je v križišču Celovške ceste in Kosmačeve ulice v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena do sedaj neznana voznica osebnega vozila stara okoli 40 let, krajših kostanjevih las in pešec. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo v semaforiziranem križišču, kjer je neznana voznica zapeljala v križišče in trčila v pešca, ki je ob sebi potiskal kolo. V nesreči se je lažje poškodoval. Voznica je kolesarju nudila pomoč vendar pešec takojšnje pomoči ni potreboval, nato pa je s kraja odpeljala ne da bi si izmenjala podatke.

Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči in voznico navedenega vozila, da pokličejo na tel. št. 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana, Grič 56, na telefonsko številko 01 583 88 20.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran