radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 300 klicev občanov. 90 klicev je bilo interventnih.

28 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 26 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Policisti so obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo. Štirim voznikom so policisti zasegli vozila, ker niso izpolnjevali pogojev za vožnjo v cestnem prometu.

Policisti PP Rogaška Slatina so imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateremu je alkotest pokazal 0.89 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so policisti pridržali in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali enajstkrat.

Kriminaliteta
V Zadobrovi pri Celju je neznani storilec izpred stanovanjske hiše odtujil kolo znamke Specialized.

Na območju Tomaža nad Vojnikom je bilo vlomljeno v vikend. Storilec je preiskal notranjost in lastniku povzročil materialno škodo.

Od sobote do včeraj dopoldne je neznani storilec na Tovarniški ulici v Celju vlomil v zapuščeno stanovanjsko hišo.

Na Pucovi ulici v Celju je bilo iz parkirišča odtujeno osebo vozilo znamke VW Golf, letnik 2014, z registrsko oznako CE CE-021.

V Celju na Mariborski cesti je bil danes v jutranjih urah odtujen električni skiro.

Nesreča pri delu
Policisti so včeraj v popoldanskem času v Prevaljah – Ravne na Koroškem, obravnavali nesrečo pri delu v kateri je bil huje telesno poškodovan 29. letni moški, ki se je poškodoval pri padcu. Policisti so opravili ogled kraja in zbrali obvestila, ter ugotovili, da je do nesreče prišlo pri opravljanju obnovitvenih del na objektu. O dogodku bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

Lep in varen dan želimo iz Policijske uprave Celje.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran