radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 183 klicev občanov. 50 klicev je bilo interventnih.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 23 s področja prometne varnosti in 46 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Policisti so obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in štiri z materialno škodo. Dvema voznikoma so policisti zasegli vozili, saj nista izpolnjevala pogojev za vožnjo v cestnem prometu. Enega voznika so policisti pridržali.

Policisti so v Radljah ob Dravi na območju Gortine, včeraj ob 18.40 uri obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Prometno nesrečo je povzročil 33. letni voznik, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v pred seboj vozečega voznika osebnega vozila. Alkotest mu je pokazal 1.36 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Udeleženca v prometni nesreči sta bila lažje telesno poškodovana. Zoper povzročitelja sledi kazenska ovadba zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Policisti so včeraj v dopoldanskem času v Mislinji – Slovenj Gradec, ustavili voznika osebnega vozila, ki mu je alkotest pokazal 0.80 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so policisti pridržali in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petkrat. Enega kršitelja so policisti pridržali.

Kriminaliteta
V kraju Prelska – Velenje je neznani storilec preko noči poškodoval keramiko v sanitarijah stanovanjske hiše.

V Celju na Plinarniški ulici je neznani storilec iz osebnega vozila odtujil diagnostični računalnik.

Danes zjutraj nekaj po 04. uri so policisti v Velenju na Koroški cesti obravnavali vlom v poslovne prostore v katerih je neznani storilec preiskal prostore in z vlomom povzročil materialno škodo.

Na Celjski cesti v Slovenj Gradcu je neznani storilec preko noči iz terase gostinskega lokala odtujil mizo in stole.

Lep in varen dan želimo iz Policijske uprave Celje.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran