radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo, kjer se je voznik mopeda lahko telesno poškodoval, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Okrog 16.30 ure je v Gornji Radgoni voznik mopeda, zaradi vožnje preblizu desnemu robu trčil v pločnik ter padel po vozišču.Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali grožnjo, tatvini registrskih tablic z oznako MS MJ-850, in MS ST-451, tatvino v trgovini, tatvino kolesa, izsiljevanje ter goljufijo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran