radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 279 klicev, med temi 107 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 19 kaznivih dejanj,
  • 29 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije,
  • 9 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru,
  • 1 požar.

Vlom v poslovne prostore
Med vikendom je bilo vlomljeno v poslovni prostor podjetja na območju Tabora v Mariboru, kjer so neznani storilci odtujili gotovino, nakit in ročne ure. Nastala je večja premoženjska škoda.

Prometna nesreča na avtocesti A1
Včeraj, okrog 16.50, smo bili obveščeni o prometni nesreči na avtocesti A1, izven naselja Slovenska Bistrica. Po doslej zbranih informacijah je voznik, zaradi počene pnevmatike, izgubil oblast nad tovornim vozilom kranjskih registrskih označb in trčil v varnostno ograjo, ki ločuje smerni vozišči avtoceste, se prevrnil in obstal prevrnjen na bočno stran. Zaradi dogodka sta bili zaprti obe smerni vozišči avtoceste. V prometni nesreči je bil udeležen tudi voznik osebnega avtomobila, ki je trčil v odpadle dele tovornega vozila ter si poškodoval vozilo. Voznik tovornega vozila je bil v nesreči lažje poškodovan.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran