radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 17 interventnih klicev s področja kriminalitete, 42 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Policisti so obravnavali dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, dve z lažjimi telesnimi poškodbami in devet z materialno škodo. Enemu vozniku so policisti zasegli vozilo, ker ni izpolnjeval pogojev za vožnjo.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so policisti obravnavali včeraj nekaj po 10. uri, v kraju Bele vode - Velenje. Prometno nesrečo je povzročil 51. letni voznik osebnega vozila, ki je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil v drugega voznika osebnega vozila. Povzročitelj se je huje telesno poškodoval, udeleženi voznik drugega vozila je bil lažje telesno poškodovan. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Drugo prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so policisti obravnavali včeraj ob 14. uri v Laškem. V prometni nesreči je bil udeležen mladoletni voznik kolesa z motorjem, ki je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom in zapeljal izven vozišča. Policisti bodo zoper njega podali obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali enajstkrat. Eno kršiteljico so policisti pridržali.

Kriminaliteta
V Slovenskih Konjicah so policisti obravnavali vlom v ribiški dom, pri vlomu je nastala materialna škoda.

V Radečah je neznani storilec poškodoval pokrov motorja na parkiranem vozilu.

Policisti v Celju so obravnavali tatvino električnega mopeda znamke Smarda z reg. oznako CE 56-LG.

Na območju Žahenberca – Rogatec, je naznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil zlatnino in bančno kartico.

Policisti v Velenju so na območju Šenbrica obravnavali vlom v stanovanjsko hišo iz katere je bila odtujena zlatnina in gotovina.

Lep in varen dan želimo iz PU Celje.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran