radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 231 klicev, med temi 78 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 15 kaznivih dejanj,
  • 10 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 2 voznikoma je bilo zaseženo vozilo,
  • 5 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 4 v zasebnem prostoru

Po avtocesti s hitrostjo 246 km/h
Včeraj dopoldne je bila s stacionarnim merilnikom hitrosti izmerjena hitrost vozniku osebnega avtomobila, ki je med vožnjo na avtocesti A1, na območju Slovenske Bistrice, vozil s hitrostjo 246 km/h. Državljana Romunije so ustavili policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor in mu izrekli globo zaradi kršitve 46. čl. ZPrCP v višini 1.200 eur. Vozniku so izrekli tudi 9 kazenskih točk.

avtocesta hitrost 246kmh

Poškodovan bager
Zjutraj smo bili na PU Maribor obveščeni o tem, da je neznani storilec na gradbišču na območju Radvanja pristopil do delovnega stroja, tam razbil eno izmed stekel in v notranjost stroja odvrgel neznano eksplozivno telo (najverjetneje pirotehnično sredstvo). Ob tem je, po nestrokovni oceni, nastala škoda v višini 60.000 eur, saj je bil stroj v notranjosti huje poškodovan. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o dejanju.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran