radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Svojci pogrešajo 59-letnega Vinka Adamiča iz okolice Grosuplja, ki so ga nazadnje videli na območju Rihpovca in Lipnika (območje policijske postaje Trebnje).

Vinko Adamič je bil včeraj (četrtek) na obisku pri znancih v Rihpovcu, od koder je peš odšel okoli 19. ure. Okoli pol devet ure zvečer so ga opazili v Lipniku (približno štiri kilometre stran), okoli desete ure pri Češnjeveku. Obstaja možnost, da hodi na območju Meglenika, Rodin, Gorenje Dobrave, Dolenje Nemške vasi.

Vinko Adamič je velik približno 170 cm. Ima rahlo povišano čelo in svetlo rjave lase. Ko je odšel na sprehod, je bil oblečen v temnejšo trenerko (hlače), zgoraj je imel svetlejšo majico ali srajco, na glavi je imel pokrivalo (kapo).

Pogrešanemu je odvzeta poslovna sposobnost, je epileptik in mora jemati zdravila.

vinko adamic

Svojci, znanci, trebanjski policisti, policisti vodniki službenih psov ter vodniki z reševalnimi psi Kinološke zveze Slovenije ter Zveze vodnikov reševalnih psov Slovenije, enota Dolenjske in enoti Ljubljanske regije so ga iskali zvečer in ponoči do prvega svita. Ponoči je policistom pri delu pomagal tudi helikopter slovenske policije s termovizijsko kamero, a pogrešanega niso našli. Akcija iskanja se nadaljuje.

Če bi imeli o pogrešanem kakršnokoli uporabno informacijo prosimo pokličite na številko policije 113, anonimni telefon policije 080 1200 ali najbližjo policijsko postajo. Če bi osebo opazili med epileptičnim napadom, najprej pokličite številko 112!

Robert Perc
vodja centra
Policijska uprava Novo mesto

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran