radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejeli 92 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 42:

  • štirje s področja kriminalitete;
  • 18 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in sedem o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli dva avtomobila;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega sedem o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • pet o dogodkih, od tega eden o nesreči pri delu.

policija splosniPrometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 14.47 obveščeni o prometni nesreči 20-letne kolesarke, ki je med vožnjo po klancu navzdol padla in se telesno poškodovala. Na kraju ji je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Okoliščine kažejo na neprilagojeno hitrost. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Dva hujša prometna prekrška:
Kranjski policisti so včeraj okoli 15.15 imeli v postopku 39-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja za to kategorijo. Avtomobil so mu zasegli. Vozil je tudi pod vplivom alkohola (1,20 mg/l). Za oba prekrška bo z obdolžilnim predlogom predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Radovljiški policisti so danes ponoči imeli v postopku voznika, ki je vozil avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja za to kategorijo. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran