radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPreteklo soboto smo policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Ob 17.05 je izven naselja Grad v smeri Dolnjih Slaveč prišlo do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. Vzrok nesreče je bila vožnja po nasprotnem smernem vozišču enega izmed voznikov. Pri tem se je udeleženec lažje telesno poškodoval. V Dobrovniku je zaradi neprilagojene hitrosti padel kolesar in se pri tem lahko telesno poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je kolo vozil pod vplivom alkohola.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran