radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaV torek, 20. 6. 2023, okoli 10. ure se je na kolesarski stezi v Tivoliju v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena do sedaj neznani voznik električnega skiroja in kolesarka. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo pri prehitevanju, kjer je voznik skiroja trčil v kolesarko, ki je padla in se lažje poškodovala. Udeleženca sta se po trčenju pogovarjala, voznik skiroja pa je kolesarki ponudil pomoč, ki pa je ni želela. Oba sta nato s kraja odšla brez da bi si izmenjala podatke. Ker je kolesarska naknadno iskala zdravniško pomoč je bila o nesreči obveščena tudi policija.

Zaradi izvedbe postopka naprošamo voznika električnega skiroja, da se zglasi na Policijsko postajo Ljubljana Šiška, Podutiška 88 v Ljubljani ali pokliče na telefonsko številko 01 583 37 00 ali 113.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran