radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali eno prometno nesrečo z materialno škodo na območju Policijske postaje Gornja Radgona, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču in eno povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete je bilo obravnavano kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe, tatvina denarja, grožnje, tatvina mobilnega telefona in tatvina električnega skiroja znamke Manta, črne barve, na bencinskem servisu Petrol Sever Murska Sobota.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem in enkrat na javnem prostoru. Kršitelji so ob intervenciji policistov z dejanjem prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Murska Sobota.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran