radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 172 klicev, med temi 71 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 10 kaznivih dejanj,
  • 14 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 9 primerov povoženja divjadi in
  • 9 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 4. v zasebnem prostoru.

policija splosniKršitev javnega reda in miru na javnem kraju
Mariborski policisti so včeraj, 25. junija 2023, v večernem času intervenirali na območju Policijske postaje Maribor II, saj je prišlo do spora med tremi osebami. Ker policisti drugače niso mogli vzpostaviti javnega reda in miru, so zoper eno osebo uporabili prisilna sredstva in odredili policijsko pridržanje do streznitve. Prav tako je bil osebi izdan plačilni nalog zaradi kršitve določil 6. in 22. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1).

Poskus vlomne tatvine
Policisti Policijske postaje Maribor II, so včeraj, 25. junija 2023, v dopoldanskem času opravili ogled kraja vlomne tatvine v objekt na njihovem krajvenm območju. Neznani storilec je poskušal odpreti vhodna vrata objekta, kar pa mu ni uspelo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Z dejanjem je neznani storilec povzročil gmotno škodo, v višini okoli 2.000,00 evrov.

V predoru Vodole zagorela vozila
Mariborski Operativno komunikacijski center je bil danes, okrog 7. ure, obveščen, da je na avtocesti v predoru Vodole prišlo do prometne nesreče. Pri tem je prišlo tudi do požara treh vozil. Na kraju so mariborski policisti, ki opravljajo naloge za zavarovanje življenja in premoženja. Prav tako so na kraju gasilci, ki požar gasijo. Zaradi navedenega je promet na avtocesti zaprt in preusmerjen.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran