radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniMotorist lažje telesno poškodovan
Včeraj, okrog 12. ure se je izven naselja Mele zgodila prometna nesreča z udeležbo motorista in osebnega avtomobila. Voznik vozila je pri vključevanju v promet odvzel prednost vozniku motornega kolesa, ki se je pripeljal iz smeri naselja Gornje Radgona v smeri naselja Radenci. Voznik motornega kolesa je bil v nesreči lažje telesno poškodovan.

Priklopno vozilo se je prevrnilo
Danes, malo po 3. uri smo bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Murski Soboti v kateri se je prevrnilo priklopno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je prometno nesrečo povzročil voznik tovornega vozila, ki se pripeljal po Industrijski ulici ter v krožišču peljal v smeri naselja Rakičan. V krožišču hitrosti ni prilagodil tehničnim in drugim lastnostim ceste ter stanju vozila in tovora, kar je imelo za posledico, da se je priklopno vozilo prevrnilo na desni bok, ter obstalo v krožišču. V prometni nesreči je nastalo za okrog 20.000 evrov škode.

Poostren nadzor po metodologiji PEGAZ – ukrepi
Včeraj, 25.06.2023 med 12. in 18.30. uro smo policisti na pomurski avtocesti skupaj s predstavniki FURS-a in DARS-a izvedli poostren nadzor cestnega prometa. S strani policije je bilo ugotovljenih 80 kršitev prometnih pravil od tega: 52 kršitev vožnje z neprimerno hitrostjo, 18 kršitev povezanih z prevozom tovora in 10 kršitev zaradi neuporabe varnostnih pasov.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran