radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo in eno z lahkimi telesnimi poškodbami, 13 kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru ter šest primerov povoženja divjadi.

Prometna nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami se je zgodila včeraj nekaj pred 9. uro v Martjancih, kjer je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčila v drugo voznico osebnega avtomobila, pri čemer se je slednja lahko telesno poškodovala.

S področja kriminalitete smo obravnavali tri kazniva dejanja grožnje, dve ponarejanji denarja, dve tatvini goriva, tatvino mobilnega telefona, lovskih pušk in delov z vozila, povzročitev lahke telesne poškodbe, poškodovanje tuje stvari in nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran