radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 303 klicev, med temi 112 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 15 kaznivih dejanj,
  • 13 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo II. kategorije, o kateri ste že bili obveščeni
  • 16 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 5 v zasebnem prostoru.

Tuj državljan vozil pod vplivom alkohola
Policisti PPP Maribor so včeraj popoldne na območju Sp. Polskave obravnavali tujega voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholoziranosti je pokazal, da je državljan Romunije vozil s kar 1.43 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in izrečena prepoved nadaljnje vožnje, podan je bil obdolžilni predlog.

Spletni goljufiji s kriptovalutami
Prejeli smo dve prijavi, ki se nanašata na spletne goljufije s kriptovalutami. V enem primeru je bila ženska oškodovana za 4.600 eur, ki so ji bili odtujeni z bančnega računa po tem, ko je neznancem omogočila dostop do spletne banke, v drugem primeru pa je moški opravil več transakcij v spletno denarnico v višini 1.280 eur.

https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-pu-maribor/118697-kljub-opozorilnim-znakom-kriptogoljufom-zal-se-vedno-nasedamo

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran