radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 248 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih.

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Okoli devetih dopoldne smo v Rogaški Slatini obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval voznik skuterja, ki mu je prednost izsilila voznica osebnega vozila.

V Ivenci je včeraj voznik kombiniranega vozila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljal z vozišča v potok. Voznik in sopotnici so se v prometni nesreči lažje poškodovali.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali osemkrat.

Kriminaliteta
V Velenju smo obravnavali tatvino registrske tablice. Neznanec jo je ukradel z osebnega vozila parkiranega na Kardeljevem trgu.

Nekaj pred 16. uro smo bili obveščeni o poškodbi 76-lenega moškega na Donački gori, ki je poskušal vzleteti z jadralnim padalom, vendar je zaradi močnejšega sunka vetra padel po asfaltni cesti. Pri padcu se je 76-letnik hudo poškodoval.

V Galiciji je neznani storilec vlomil v prostore župnišča. Ukradel ni ničesar. Škodo je povzročil s poškodovanjem vhodnih vrat in okna.

Nezakonit prehod državne meje
Na vlaku, ki je vozil iz smeri Maribora proti Celju, smo včeraj izsledili pet državljanov Afganistana, ki so na nezakonit način vstopili v Slovenijo. Po izvedenih postopkih so vsi zaprosili za mednarodno zaščito.

Lep in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran