radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, nedovoljen prehod notranje meje EU, eno poškodbo vozila na parkirišču, zaseg vozila in tri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali vlom v hišo, tatvino sadja, poškodovanje tuje stvari, tatvino poljskih pridelkov, tatvino denarja in napitkov v fitnesu ter tatvino kolesa, rdeče barve, s črnimi blatniki.

Policisti so na relaciji Petišovci - Lendava izsledili in prijeli pet tujcev, ki so na nedovoljen način prečkali notranjo mejo EU, od tega tri državljane Nepala in dva Sudana. Tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v Azilni dom Ljubljana.

Na pomurski avtocesti so policisti zaustavili voznika osebnega avtomobila francoskih registrskih oznak, kateri je pred tem krepko prekoračil dovoljeno hitrost, saj je vozil kar 180 km/h. Vozniku je bila izrečena globa.

V Melincih je bi zaustavljen voznik neregistriranega osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju celotne PU Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran