radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 5. ure dne 30.6.2023 do 5.ure 1.7.2023 prejeli 362 klicev, med katerimi je bilo 103 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 14 obvestil s področja kriminalitete. Največ je bilo tatvin, velikih tatvin, poškodovanje tuje stvari, lahke telesne poškodbe,
  • 26 prometnih nesreč v eni prometni nesreči je ena oseba izgubila življenja, v štirih prometnih nesrečah se je sedem oseb lažje telesno poškodovalo, v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda. Od tega je 5 prometnih nesreč z udeležbo divjadi. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli 1 motorno vozilo.
  • 19 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 15 kršitve javnega reda na javnem kraju in 4 kršitve v zasebnih prostorih. Enega kršitelja smo pridržali do streznitve.

Odmevnejših dogodkov nismo obravnavali.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran