radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 221 klicev, med temi 93 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 9 kaznivih dejanj,
  • 8 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2. požara na objektu in 1. požar zabojnika,
  • 5 primerov povoženja divjadi in
  • 16 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3. v zasebnem prostoru.

policija splosniPožar na objektu
Mariborski policisti so bili včeraj, 1. julija 2023, okrog 22.30 ure, obveščeni o požaru objekta na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica. Policisti so kraj zavarovali ter izvajali naloge za zavarovanje življenja in premoženja. Kriminalisti in policisti bodo tekom dopoldneva pričeli z ogledom. V požaru ni bila nobena oseba telesno poškodovana. Sam vzrok požara, kot tudi gmotna škoda, ki je s požarom nastala še nista znana.

Poškodovanje vrat stanovanjske hiše
Včeraj, 1. julija 2023, okoli 23.30 ure, je osumljena oseba pristopila do stanovanjske hiše na območju Policijske postaje Ptuj ter pričela kričati in tolči po vhodnih vratih, ki jih je poškodoval. Ko sta osebo hotela umiriti drugi dve osebi, je poškodoval tudi njiju in ju lahko telesno poškodoval. Ker se oseba, kljub ukazom policistov ni hotela umiriti so policisti uporabili prisilna sredstva in zoper osebo odredili policijsko pridržanje. Osebi je bil izdan plačilni nalog, prav tako so policisti na kraju opravili ogled kraja kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in nasilništva. V tej zvezi policisti še zbirajo obvestila.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran