radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDne 2. 7. 2023 ob 20.00 uri, se je na Trgu svobode 18 v Slovenski Bistrici (pri knjižnici) zgodila prometna nesreča II. kategorije, zaradi izsiljevanja prednosti pešca na prehodu za pešce. V prometni nesreči sta bila udeležena starejša peška in neznani voznik neznanega osebnega avtomobila srebrno- sive barve. Peška je zaradi trčenja padla po vozišču. Neznani voznik je nato ustavil in ji pomagal vstati ter jo posadil na klop pred knjižnico. Po opisanem je neznani voznik odpeljal, ne da bi oškodovanki posredoval svoje podatke.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo morebitne očividce, ter neznanega voznika, srebrno- sivega osebnega avtomobila, da se zglasijo na Policijski postaji Slovenska Bistrica, Kolodvorska 21/B v Slovenski Bistrici, oziroma pokličejo na telefonsko številko 02 843 29 00 ali na telefonsko številko 113.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran