radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPreteklo nedeljo smo pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila, zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva, dve grožnji, nasilništvo in goljufijo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na pomurski avtocesti je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila, državljan Romunije. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da vozi osebni avtomobil brez vozniškega dovoljenja. Osebni avtomobil mu je bil zasežen. Tujec bo tekom današnjega dopoldneva priveden na sodišče za prekrške.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran