radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 82 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 40:

  • pet s področja kriminalitete, od tega o vlomu in o tatvini;
  • 17 s področja prometne varnosti, od tega o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in osem o prometni nesreči z materialno škodo;
  • 10 s področja javnega reda in miru, od tega štirje o kršitvi na javnem kraju in dva o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • sedem o dogodkih, od tega dva o požaru in dva o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Škofjeloški policisti so včeraj nekaj po 13. uri obravnavali vlom v parkirani avtomobil. Neznani storilec je nasilno vstopil v notranjost in si prilastil bančne kartice in gotovino. Z njimi je opravil tudi transakcijo. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tatvina:
Blejski policisti so včeraj nekaj pred 23. uro obravnavali tatvino pašnega aparata, ki ga je imel lastnik nameščenega na polju za zavarovanje živali. Dejanje je neznani storilec izvršil čez dan. Lastnika je oškodoval do 600 evrov. Policisti zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 11.21 obveščeni o prometni nesreči, v kateri je bila udeležena 67-letna voznica. Na parkirnem prostoru v Kranju je zaradi nepravilnega premika, z avtomobilom trčila v drugi parkirani avtomobil. Voznica je vozila pod vplivom alkohola (1,09 mg/l). Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Gorenjski prometniki so bili danes okoli 6.15 obveščeni o prometni nesreči na gorenjski avtocesti med Radovljico in Brezjami, v smeri Ljubljane. 20-letna voznica je zaradi neprilagojene hitrosti trčila v varnostno ograjo. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Požar:
Jeseniški policisti so bili včeraj okoli 19.23 obveščeni o požaru v zapuščenem objektu. Po podatkih s katerimi razpolagamo do ogrožanja drugih nepremičnin ali oseb ni prišlo. Materialna škoda ni nastala. Požar so pogasili gasilci. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih dogodek ustrezno dokumentirali.

Divjad:
Divjad je bila povožena na območju Kranja in Škofje Loke.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran