radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 676 klicev občanov. 200 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih.

46 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 94 s področja prometne varnosti in 50 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Minuli konec tedna smo obravnavali dve prometni nesreči s hudimi poškodbami, 7 prometnih nesreč z lažjimi poškodbami udeleženih in 20 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prvo prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo v petek, okoli 16. ure, obravnavali v Topolšici, kjer je 29-letni voznik cross motorja, v blagem levem ovinku izgubil oblast nad vozilom in padel. Motorist, ki ni uporabljal varnostne čelade, se je pri padcu hudo poškodoval.

Drugo prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo obravnavali včeraj ,nekaj pred 19. uro, v Mislinjski Dobravi. 32-letni kolesar, ki je vozil po kolesarski stezi iz smeri Slovenj Gradca, je pri prečkanju regionalne ceste izsili prednost vozniku osebnega vozila. Voznik osebnega vozila je trčil v kolesarja, le ta se je v trčenju hudo poškodoval.

Kriminaliteta
V petek zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v dva gradbena zabojnika v Hrastovcu, na območju Policijske postaje Velenje. Storilec je ukradel več različnega orodja vrednega okoli 7.000 € .

Iz kampa v Mozirju je neznani storilec ukradel gorsko kolo znamke Orange Stage 6 EVO, bele barve z oranžno vijoličastimi dodatki. Lastnik je z dejanjem oškodovan za okoli 6.000 €.

Tatvino kolesa smo v petek obravnavali tudi v Celju. Neznani storilec je izpred bloka na Goriški ulici ukradel moško gorsko kolo znamke Kilimanjaro, črno bele barve.

V soboto smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Šmarju pri Jelšah. Storilec je ukradel nekaj kosov nakita.

Danes ponoči so neznani storilci poskušali vlomiti v trgovino na Partizanski cesti v Velenju. V trgovino niso uspeli vstopiti, saj jih je pregnal alarm.

Uspešen začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

loadposition qrkoda}


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran