radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 104 klice. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 43:

- devet s področja kriminalitete, od tega o vlomu in o tatvini;

- 18 s področja prometne varnosti, od tega o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in šest o prometni nesreči z materialno škodo;

- devet s področja javnega reda in miru, od tega štirje o kršitvi na javnem kraju in dva o kršitvi v zasebnem prostoru;

- šest o dogodkih, od tega dva o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Kranjski policisti so včeraj okoli 16.35 obravnavali vlom v parkirani avtomobil. Neznani storilec je nasilno vstopil v notranjost vozila in si protipravno prilastil nekaj drobiža. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 9.47 obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 44-letna voznica, na cesti Velesovo-Luže, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala na nasprotno stran ceste in trčila v drevo. Avtomobil se je prevrnil na streho. Voznica in sopotnica sta bili z reševalnim vozilom prepeljani v zdravstveno ustanovo. Okoliščine kažejo na lahke telesne poškodbe voznice. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Gorenjski prometniki so bili včeraj okoli 15.47 obveščeni o prometni nesreči na gorenjski avtocesti pred izvozom za Tržič v smeri Ljubljane. 24-letni voznik je zaradi prekratke varnostne razdalje z avtomobilom trčil v avtomobil voznice pred njim. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Divjad:
Divjad je bila v dveh primerih povožena na območju Škofje Loke.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran