radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 224 klicev, med temi 81 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 16 kaznivih dejanj,
  • 14 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 5 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 1 v zasebnem prostoru,
  • 2 požara.

K sreči le lažje poškodovani
Včeraj popoldne so policisti na avtocesti A4, izven naselja Hajdina, v smeri proti Ptuju, obravnavali prometno nesrečo II. kategorije, do katere je prišlo na avtocesti A4. 45-letnik voznik osebnega avtomobila je, po doslej zbranih informacjiah zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčil v zaščitno varnostno ograjo, nato je vozilo zaneslo tako, da je trčil še v osebni avtomobil druge voznice s sopotnikom (otrokom). Vsi trije udeleženci so bili odpeljani v bolnišnico. Preizkus alkoholoziranosti je pokazal, da je moški vozil pod vplivom alkohola (1,28 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

loadposition qrkoda}


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran