radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 312 klicev občanov. 78 klicev je bilo interventnih, 2 nujna.

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 37 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, 2 z lažjimi poškodbami udeleženih in 10 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo včeraj obravnavali na relaciji Luče – Podvolovjek, kjer je 26-letna voznica osebnega vozila zapeljala na nasprotno smerno vozišče in trčila v tovorno vozilo. V trčenju se je povzročiteljica huje poškodovala.

V Vojniku smo včeraj obravnavali voznika osebnega vozila, ki je imel v krvi skoraj dve promili alkohola. Voznika smo pridržali do streznitve. Sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali desetkrat.

Kriminaliteta
V Celju smo včeraj obravnavali vlom v vozilo. Storilec je ukradel sesalec in dva kovčka električnega orodja.

Voznik tovornega vozila, državljan Poljske, nas je včeraj obvestil, da so mu na avtocestnem počivališču Tepanje, iz rezervoarja tovornega vozila, ukradli okoli 800 litrov goriva.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Celje so včeraj na območju Šentjurja obravnavali romunskega voznika osebnega vozila in mu zasegli kovinski bokser ter manjšo količino prepovedane droge konoplje.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran