radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti PPP Maribor so danes opravljali nadzor prometa z vozilom z vgrajenim videonadzornim sistemom Provida 2000 na avtocesti A4 na relaciji Zlatoličje - Slivnica, na odseku, kjer je omejitev hitrosti 130 km/h. Okrog 12.20 so ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila, 46-letni voznik iz okolice Ptuja, izven naselja Prepolje vozil s povprečno hitrostjo 197 km/h.

hitrost 197kmh

Med postopkom je bil vozniku odrejen preizkus z indikatorjem alkohola, ki je pokazal rezultat 0.32 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Policisti so vozniku prepovedali nadaljnjo vožnjo ter mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Vozniku je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Predpisana sankcija za ugotovljeni prekršek prekoračitve največje dovoljene hitrosti vožnje znaša 1.200 eur in 9 kazenskih točk, za vožnjo pod vplivom alkohola pa globa 600 eur in 8 kazenskih točk.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran