radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču in dva primera povoženja divjadi. Vozniku osebnega avtomobila, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil zasežen osebni avtomobil. Policisti so obravnavali tudi ugriz živali.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina kolesa, tatvina artiklov v trgovini, tatvina drv, goljufija ter tri grožnje.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran