radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 218 klicev, med temi 106 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 26 kaznivih dejanj,
  • 11 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 1 vozniku je bilo zaseženo vozilo,
  • 10 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 v zasebnem prostoru,
  • 3 požari.

policija splosniRop prodajalne
O ropu prodajalne na Pobrežju v Mariboru, do katerega je prišlo včeraj, okrog 12. ure, smo vas že obvestili. Po prvih zbranih informacijah je neznan zamaskiran moški vstopil v prodajalno in pristopil do prodajalke, jo odrinil od sebe, da je padla in od nje zahteval, da odpre blagajno. Potem jo je pospremil do druge blagajne, ter domnevno z uporabo orožja od zaposlene zahteval, da odpre blagajno. Tedaj je odtujil gotovino in zbežal v smeri proti Greenwichu. Trenutno dogodek še intenzivno preiskujemo. Po doslej zbranih informacijah je odtujil okrog 1.000 eur.

Odtujeno orodje
Na območju Slovenske Bistrice je bilo iz objekta na gradbišču odtujeno orodje (laserki nivelir), z dejanjem so bili lastniki po nestrokovni oceni oškodovani v višini 4.500 eur.

Zagorelo v več zabojnikih
Na območju Nove vasi smo bili po polnoči obveščeni o treh požarih zabojnikov za smeti. Neznani storilec je po nestrokovni oceni skupaj povzročil škodo v višini 3.000 eur, ogenj pa je poškodoval tudi osebni avtomobil, parkiran v bližini, pri čemer je nastala dodatna materialna škoda. Policisti še zbirajo obvestila in preiskujejo kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran