radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 67 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 140 klicev.

Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so 3 vozila. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 5 tatvin ter 1 drzno tatvino, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v 5 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 10 nezakonitih prehodov državne meje.

V ponedeljek so policisti ob 8.50 na Starodu ustavili 25-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Srbije, ki je prevažal 4 državljane Kitajske. Ti ne izpolnjujejo pogojev za vstop v državo in so mejo prečkali nezakonito. Za voznika je bila podana kazenska ovadba in včeraj odrejen pripor. Državljani Kitajske bodo po zaključenih postopkih vrnjeni na Hrvaško.

Nekdo je vstopil v koprski objekt, v katerem spijo mladoletniki, in enemu od njih ukradel denarnico.

Dopoldan je v predoru Kastelec državljan Slovaške z osebnim avtomobilom peljal 149 km/h. Izdali so mu plačilni nalog.

Ob 11.20 so v Pivki ustavili 45-letnega domačina, ki je motorno kolo peljal brez veljavnega vozniškega dovoljenja, poleg tega je odklonil hitri test za droge. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Pobegih je nekdo vlomil v starejši objekt, iz katerega je ukradel več kosov gradbenega orodja, v skupni vrednosti 15.000 evrov.

Ob 20.50 so v Sežani zasegli osebni avtomobil 27-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

V Portorožu pa so zasegli osebni avtomobil 43-letniku, ker je potekla veljavnost vozniškemu dovoljenju. Sledi obdolžilni predlog.

Ponoči je nekdo v Kopru ukradel moped Piaggio ZIP, bele barve, KP 5K-H5, vreden 700 evrov.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

loadposition qrkoda}


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran