radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniPoškodovanje parkiranega vozila na Goriškem
Danes, 6. julija ob 8.01, smo bili obveščeni o nedavnem poškodovanju osebnega avtomobila na parkirnem mestu v Novi Gorici (Cankarjeva ulica), kjer je neznanec razbil oz. poškodoval steklo na zadnjih levih vratih avtomobila. S strani oškodovanca ni bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo novogoriški policisti na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali poročilo Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Na Idrijskem padla in se poškodovala 42-letna kolesarka
Včeraj, 5. julija ob 19.26, smo bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na območju naselja Korita (občina Idrija), kjer se je pri padcu s kolesom poškodovala 42-letna kolesarka. Policisti PP Idrija so ugotovili, da je omenjena kolesarka blizu ene od stanovanjskih hiš zapeljala na obcestno bankino in pri tem padla ter se poškodovala. Na kraj so bili poleg idrijskih policistov napoteni tudi gasilci PGD Ledine, ki so poškodovanki nudili pomoč vse do prihoda reševalcev NMP ZD Idrija na kraj. Po nudeni oskrbi so jo reševalci z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Osebno vozilo na prehodu za pešce zbilo pešca
Včeraj, 5. julija ob 12.04, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v Novi Gorici in v kateri je bila ena oseba telesno poškodovana. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je starejša voznica avtomobila vozila po Kidričevi ulici (iz središča mesta) proti Vojkovi ulici. Blizu stavbe mestne hiše ji je preko prehoda za pešce z desne strani vozišče prečkal starejši pešec. Voznica se z avtomobilom ni uspela zaustaviti pred prehodom za pešce in je z levim vzvratnim ogledalom oplazila pešca, ki je padel po vozišču. Pešec pri tem ni utrpel telesnih poškodb. Prometni policisti so zoper voznico avtomobila uvedli prekrškovni postopek.

V prometni nesreči III. kategorije v Šempetru pri Gorici padel in se poškodoval kolesar – poziv morebitnim očividcem
Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica so minuli petek, 30. junija 2023 zvečer, obravnavali prometno nesrečo III. kategorije v Šempetru pri Gorici, kjer se je huje poškodoval 35-letni kolesar. Slednji se je ob 22.05 peljal po kolesarski stezi na Cesti Goriške fronte v Šempetru pri Gorici (iz smeri tamkajšnjega bencinskega servisa) proti Trgu Ivana Roba. Po sedanjih zbranih obvestilih se je prometna nesreča zgodila na kolesarski stezi v ulici Cesta Goriške fronte (izpred objekta nekdanje občine), v prometni nezgodi naj bi bili udeleženi poleg kolesarja tudi dve mlajši osebi (otroka). Kasneje so poškodovanemu kolesarju nudili zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici. Policija primer še preiskuje.

S ciljem razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti Postaje prometne policije Nova Gorica naprošajo vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nezgode s telesnimi poškodbami, da pokličejo prometne policiste (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici, (05) 393 41 00, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličejo znano interventno številko policije 113.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran