radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Kolesarka je kolesarila po Poštni ulici proti Glavnemu trgu. V križišču s Prešernovo ulico sta trčila z neznanim voznikom e-skiroja, ki se je pripeljal po omenjeni Prešernovi ulici. Kolesarka je bila v prometni nesreči telesno poškodovana.

prometna nesrecan kolesarka eskiro kranj

Oba sta se na kraju ustavila, vendar si med seboj nista izmenjala podatkov. Ker so bile pri kolesarki kasneje ugotovljene telesne poškodbe gre za nesrečo, ki jo policija mora obravnavati.

Zato policisti pozivajo neznanega voznika e-skiroja, ki je bil udeležen v prometni nesreči ter vse, ki bi karkoli vedeli o tej nesreči, da se oglasijo na Policijski postaji Kranj ali pokličejo na 04/233 64 00 ali na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran