radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, sedem kršitev javnega reda in miru, prijeli 19 tujcev, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino v trgovini in zasegli bankovec za 50 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju policijske postaje Lendava je bilo skupno prijetih 19 tujcev, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način. V postopku so vsi tujci zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom v Ljubljani.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran