radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 315 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, 2 nujna.

30 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 33 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo bili obveščeni o eni smrtni prometni nesreči, eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, treh z lažjimi in šestnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, smo zasegli vozila. Dve tovorni in eno osebno.

O tragični prometni nesreči, v kateri je včeraj v Celju, umrl 71-letni kolesar, smo danes že poročali.

Dodajamo še podatke o včerajšnji prometni nesreči s hudimi poškodbami, ki se je okoli 17. ure zgodila na lokalni cesti v Strmcu, na območju Raduhe. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Snežne jame, v desnem nepreglednem ovinku, zaradi neprilagojene hitrost, zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v voznico osebnega vozila, ki je pravilno pripeljala nasproti. Voznica se je v trčenju hudo poškodovala, povzročitelj v prometni nesreči ni bil poškodovan.

Na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem smo obravnavali voznika štirikolesnika, ki je vozil krepko pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel dobri dve promili alkohola v krvi. Voznika smo pridržali do streznitve. Sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali enkrat.

Kriminaliteta
V Radečah smo obravnavali vlom v prostore trgovine. Storilci so ukradli gozdarski vitel.

Na Ljubečni je neznani storilec iz poslovnih prostorov ukradel traktorsko kosilnico.

Miren in varen petek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran