radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Samo danes dopoldan je posadka policijskega helikopterja z dežurno ekipo za reševanje v gorah posredovala že trikrat, dneva pa še zdaleč ni konec. Okoli osme ure zjutraj je med Vodnikovim domom in Studorskim prevalom ekipa poskušala pomagati starejšemu moškemu z zdravstvenimi težavami. Kljub pomoči je slovenski pohodnik umrl. Okoliščine kažejo na bolezensko stanje.

Ob deseti uri se je nato nad Smokuško planino poškodovala pohodnica. Med hojo je vanjo priletela skala in jo huje poškodovala.

Skoraj istočasno s prijavo te nesreče je bilo prijavljeno še reševanje na Vrtači, kjer je omagal pohodnik. Reševanje na Vrtači je posadka policijskega helikopterja opravila z radovljiškimi gorskimi reševalci, dežurna ekipa pa je vmes na transport v zdravstveno ustanovo pripravila poškodovano pohodnico nad Smokuško planino. Oba sta bila oskrbljena.

gorsko resevanje policija 1

gorsko resevanje policija 2

Opozarjamo na zahtevnost slovenskih gora in veliko odgovornost. Dan je še dolg. Bodite previdni in pazite nase.

Facebook Policijske uprave Kranj: https://fb.watch/lF4NjEB0XR/

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran