radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDne 9.7.2023, okrog 18.00 ure je v naselju Zgornja Hajdina, kjer so zaradi gradbišča začasno postavljeni semaforji prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil udeležen voznik skuterja črne barve. Voznik skuterja je pri semaforju padel, pri tem pa je utrpel lahke telesne poškodbe. Po padcu se je pobral in z vožnjo s skuterjem nadaljeval v smeri naselja Apače. V času padca sta po navedbi izjave priče bila v bližini dva kolesarja, ki sta se s kolesi peljala, prav tako v smeri naselja Apače. Po navedbi udeleženega voznika skuterja sta bila pri semaforju še voznika dveh osebnih avtomobilov.

Z namenom razjasnitve okoliščin prometne nesreče, oziroma okoliščin padca voznika skuterja, naprošamo vse morebitne očividce prometne nesreče, da se oglasijo na policijski postaji Ptuj ali pokličejo na telefonsko številko 780 91 00, ali na 113.

Boštjan Ropič
samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran