radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozila na parkirišču, dva zasega vozil in eno povoženje divjadi.

Posledica štirih prometnih nesreč je bila zgolj materialna škoda, v nesreči v Dobrovniku pa je padel kolesar in se pri tem lažje telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje zatajitve, tatvino goriva, uporabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva, poslovno goljufijo, izsiljevanje in dvakrat grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Policisti so dvema voznikoma zasegli osebna avtomobila, saj je bilo pri kontroli prometa ugotovljeno, da ne posedujeta veljavnega vozniškega dovoljenja.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran