radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, tatvino kosilnice, tatvino v trgovini, tatvino denarja, nasilje v družini, dve goljufiji preko spleta, grožnjo in zasegli bankovec za 100 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policisti Policijske postaje Gornja Radgona so obravnavali nesrečo pri delu. Ugotovljeno je bilo, da je moški po končanem baliranju hotel očistiti balirko. Med čiščenjem balirke je z roko segel v delovno območje delujočega stroja, kar je imelo za posledico, da mu je balirka zagrabila levo roko in mu jo poškodovala. V bolnišnici je bilo ugotovljeno, da je moški utrpel hudo telesno poškodbo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran