radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Škofjeloški policisti obravnavajo prijavo prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek, 10. julija 2023, okoli 20.30 na Kidričevi cesti v Škofji Loki. V nesreči sta bila udeležena kolesarka in voznik osebnega avtomobila.

Kolesarka je kolesarila po Kidričevi cesti, iz smeri Spodnjega trga po klancu navzgor proti križišču s cesto Kapucinski trg. Medtem jo je prehiteval neznani voznik neznanega črnega osebnega avtomobila in bočno trčil v njo. Kolesarka je bila hudo telesno poškodovala. Voznik se je s kraja prometne nesreče odpeljal.

prometna nesreca s pobegom kolesarka voznik avtomobila skofja loka

Ker so bile pri kolesarki kasneje ugotovljene telesne poškodbe gre za nesrečo, ki jo policija mora obravnavati.

Policisti pozivajo neznanega voznika osebnega avtomobila, ki je bil udeležen v prometni nesreči ter vse, ki bi karkoli vedeli o tej nesreči, da se oglasijo na Policijski postaji Škofja Loka ali pokličejo na 04/502 37 00 ali na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran