radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali več prometnih nesreč z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, požar na kmetijskem stroju, tri primere povoženja divjadi ter ugriz psa.

Na področju kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin, goljufija in zloraba negotovinskega plačilnega sredstva.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju PP Lendava je bilo prijetih 11 tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo. Po končanem postopku bodo odpeljani v azilni dom v Ljubljani.

Okrog 4.00 ure se je nad Pomurjem razbesnelo neurje z močnim vetrom in dežjem. Odkritih je bilo več streh na stanovanjskih in poslovnih objektih, podrta so drevesa, poškodovana je infrastruktura, ceste so na določenih odsekih slabo prevozne. Udeležence v prometu pozivamo na posebno previdnost in strpnost.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran