radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 413 klicev občanov. 89 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih.

23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 37 s področja prometne varnosti in 25 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi ter 13 prometnih nesreč z materialno škodo.

Dvema voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj, smo zasegli vozili.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo včeraj obravnavali v Dravogradu. Zgodila se je okoli 8.15 ure, na Mariborski cesti, v bližini lokala »DEMA«. V prometni nesreči , sta bila udeležena pešec in voznik osebnega vozila. Pešec se je v prometni nesreči hudo poškodoval. Zaradi nasprotujočih si izjav obeh udeležencev še vedno pozivamo morebitne očividce, da nas pokličejo na telefonsko številko 113 in sporočijo podatke o prometni nesreči. Hvaležni bomo za vse informacije.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta
V Sodni vsi smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi pritlično okno, je ukradel gotovino.

Pri poskusu vloma v trgovino na Polulah, ki trenutno ne obratuje, smo danes ponoči zalotili štiri osebe. Vse štiri bomo kazensko ovadili.

Z osebnega vozila, parkiranega na Tomšičevi ulici v Slovenj Gradcu, je neznani storilec ukradel vse štiri pnevmatike s platišči.

v Javorniku je neznani storilec z osebnega vozila ukradel obe registrski tablici.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran