radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Danes ponoči smo bili obveščeni o ropu na območju Bleda. Po do sedaj zbranih obvestilih so trije neznani storilci okoli 3. ure, na sprehajalni poti okoli jezera v centru Bleda, fizično napadli tujca in mu odtujili torbico z dokumenti in gotovino. V dogodku je bil oškodovani lahko telesno poškodovan. Eden od storilcev je po tem dejanju pristopil še do drugega tujca in mu zagrozil z ostrim predmetom, nakar je slednji s kraja pobegnil in v dogodku ni bil telesno poškodovan. Policisti so opravili ogled, zbirajo obvestila o neznanih storilcih in o vseh okoliščinah kaznivega dejanja. O vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Opis enega izmed storilcev:

  • moški, visok okoli 190 cm, čez obraz je imel črno masko, oblečen je bil v črno dolgo majico in temne dolge hlače. Opisa ostalih dveh oseb nista znana.

V kolikor kdorkoli karkoli ve o tem dogodku prosimo, da se oglasi na najbližji policijski postaji ali se oglasi oziroma pokliče na Policijsko postajo Bled, tel. 04/575 72 00 ali na številko 113 ali na anonimni telefon 080-1200. Hvala.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran