radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, eno kaznivo dejanje, štiri kršitve javnega reda in miru, eno poškodovanje vozila na parkirišču ter tri povoženja divjadi.

V štirih prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v dveh nesrečah pa sta se udeleženca lahko telesno poškodovala. V Gornji Radgoni je voznik osebnega avtomobila trčil v peško, ki je nepravilno prečkala vozišče. Na avtocesti med Mursko Soboto in Grabonošem pa je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v avtobus.

Tudi obravnavano kaznivo dejanje Nevarne vožnje je povezano s prometom, saj je voznica osebnega avtomobila v Murski Soboti zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčila v osebni avtomobil, s katerim je voznik stal pred semaforjem.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Preko dneva je bilo na številko 113 sprejetih več klicev o odkritih strehah in padlih drevesih. Nastalo je kar nekaj materialne škode, k sreči pa smo obravnavali le en primer, v katerem se je poškodoval človek, in sicer je delavec v Apačah pri sanaciji padel s strehe in se pri tem hudo telesno poškodoval.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran