radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 129 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 52:

  • trije s področja kriminalitete, od tega eden o tatvini;
  • 23 s področja prometne varnosti, od tega pet o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in eden o prometni nesreči z materialno škodo;
  • 12 s področja javnega reda in miru, od tega osem o kršitvi na javnem kraju in dva o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • štirje o dogodkih, od tega eden o eksploziji in eden o povoženi divjadi.

policija splosniPrometni nesreči s telesnimi poškodbami:
Radovljiški policisti so bili včeraj zjutraj obveščeni o prometni nesreči 21-letne voznice skuterja, ki se je peljala po klancu navzdol in zaradi neprilagojene hitrosti padla ter se telesno poškodovala. S kraja je bila z reševalnim vozilom prepeljana v zdravstveno ustanovo. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 21. uro obveščeni o prometni nesreči na Ljubljanski cesti v Kranju. 33-letni voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotni pas in z avtomobilom trčil v avtomobil drugega voznika. 33-letnemu vozniku in obema sopotnika je na kraju pomoč nudilo zdravstveno osebje. Vsi trije so bili lahko telesno poškodovani. Za voznika policisti vodijo prekrškovni postopek.

Prometni nesreči z materialno škodo:
Gorenjski prometniki so bili včeraj nekaj čez 14. uro obveščeni o prometni nesreči na izvozu Kranj zahod, v smeri Ljubljane. 75-letna voznica je z avtomobilom trčila v varnostno ograjo. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so bili včeraj nekaj čez 22. uro obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 34-letni voznik zapeljal na nasprotni pas in z avtomobilom trčil v druga dva avtomobila, ki sta ju pravilno po svojem pasu pripeljala voznik in voznica. 34-letni voznik je vozil pod vplivom alkohola (0,88 mg/l). Policisti so opravili ogled, nadaljujejo z zbiranjem obvestil in za voznika vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa.

Javni red in mir:
Jeseniški policisti so bili včeraj okoli 22.30 obveščeni o 56-letnem tujem državljanu, ki se je nedostojno vedel do zaposlene na enem izmed bencinskih servisov. Nedostojno se je vedel tudi do policistov. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:
Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj čez 19. uro obveščeni o eksploziji v enem izmed industrijskih obratov. Po podatkih s katerimi razpolagamo je prišlo do eksplozije na elektromotorju. Nihče ni bil telesno poškodovan. Na kraju so bili gasilci. Policisti so kraj zavarovali in opravili ogled. Nastala je velika materialna škoda. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vsem obvestili pristojno državno tožilstvo.

Divjad:
Divjad je bila v povožena na območju Krope.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran