radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaV nedeljo, 16. 7. 2023, smo bili ob 19.34 obveščeni o hujši prometni nesreči na cesti Gradišče-Obrov.

Na kraju so policisti ugotovili, da je 25-letna voznica osebnega avtomobila peljala od Materije proti Obrovu, pri tem pa ni prilagodila hitrosti vožnje. Pri vožnji skozi ovinek jo je pričelo zanašati preko neprekinjene ločilne črte na nasprotno smerno vozišče. V tistem trenutku je z nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila, 39-letni državljan Italije, ki je zaviral in se umikal skrajno desno do kovinske varnostne ograje. Kljub temu je med voziloma prišlo do trčenja na nasprotnem smernem vozišču (gledano v smeri vožnje povzročiteljice).

25-letno voznico so huje poškodovano odpeljali v SB Izola, iz katere so nas naknadno obvestili, da je umrla. Voznik, državljan Italije, se je pri trčenju huje poškodoval (zlom zapestja), njegova sopotnica pa lažje.

Promet je bil zaprt vse do 22.32 ure. Urejen je bil obvoz.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran