radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 901 klic občanov. 251 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih.

73 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 93 s področja prometne varnosti in 74 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Minuli vikend smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, 8 z lažjimi poškodbami in 17 prometnih nesreč z materialno škodo.

Štirim voznikom, ki so vozili brez vozniških dovoljenj, smo zasegli vozila.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo včeraj obravnavali na območju Velenja, kjer je voznica, ki je vozila krepko pod vplivom alkohola, zapeljala z vozišča. Vozilo se je prevrnilo, voznica se je v prometni nesreči huje poškodovala.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo v zadnjih treh dneh ukrepali šestnajstkrat.

Včeraj, okoli 19.30 ure, smo bili obveščeni o tragični nesreči pri delu, v kateri je umrl 72-letni traktorist. Nesreča se je zgodila v Lokah, na območju občine Tabor. 72-letnik je na domačem travniku s traktorjem obračal seno. Pri vožnji po brežini navzdol je padel s traktorja in se zagozdil pod traktorsko kolo. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Na Pohorski ulici v Celju smo obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel gotovino in zlatnino.

Na Pucovi ulici v Celju je neznanec iz kolesarnice stanovanjskega bloka ukradel kolo.

Na Prešernovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v avtomat z napitki in ukradel kovance. Škodo je lastnikom povzročil še s poškodovanjem avtomata.

Z osebnega vozila parkiranega na Efenkovi ulici v Velenju je neznani storilec ukradel obe registrski tablici. Tatvini dveh registrskih tablic smo minuli vikend obravnavali tudi v Laškem.

Uspešen začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran