radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 643 klicev, 197 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 49 nanašalo na kriminaliteto, 34 na javni red in mir, ter 74 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 14 tatvin, 5 vlomov (v štirih primerih je ostalo pri poskusu) in 7 primerov poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini, kjer so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 21 prometnih nesreč z materialno škodo in 8 nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 6 krat na javnem kraju in 3 krat v zasebnem prostoru.

Med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso zaznali nedovoljenih prehodov državne meje.

Vlomi:
V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v objekt, od koder je neznani storilec odtujil denar. Lastnika je oškodoval za okoli 1.500 evrov.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 18.30 se je na Bokalovi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena kolesarka, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padla in se lažje telesno poškodovala. V postopku je odklonila preizkus alkoholiziranosti. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 13. ure se je na ljubljanski obvoznici med Rudnikom in Barjem zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je motorist pri menjavi prometnega pasu trčil v vozilo in sta skupaj s potnico padla po vozišču. Pri tem sta se oba lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 12. ure se je v Velikih Laščah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri vključevanju v promet na prednostno cesto, odvzela prednost motoristu. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 11.30 se je na Tržaški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je motorist zaradi prekratke razdalje trčil v vozilo, ki je se je pred njim ustavilo zaradi razmer v prometu. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran